BrianBrow SidneyVin RussellCh  Ny Fotballdrakter Gregorio HelenaGil

BrianBrow SidneyVin RussellCh Ny Fotballdrakter Gregorio HelenaGil

Gregorio Billige Fotballdrakter CarlosKe
Banneret ble fløyet over Anfield foran de røde sammenstøt med QPR i dag og sa: 'Rodgers Out Rafa In'. Liverpool Echo har bekreftet at stuntet ikke var arbeidet til den røde supporterklubben. Carragher tok twitter for å skamme de skyldige og sa at det var pinlig for klubben og fansen. Han sa: Kjøp Fotballdrakter 'I ferd med å reise til Anfield, håper dette Rodgers-banneret som visstnok flyr over bakken blir avkalt fordi det er pinlig for klubben \u0026 amp; fans. 'Om å reise til Anfield, håper dette Rodgers-banneret som visstnok flyr over bakken blir avkalt fordi det er pinlig for klubben \u0026 amp; fans.
 Jamie Carragher har surret ut fra Glazer-familien og mener at Manchester United-eierne ikke er opptatt av klubbens unnlatelse av å utnevne en fotballdirektør. Den tidligere Liverpool-senterhalvåret tilskrev klubbens 'uerfarne kandidatliste til den utøvende nestlederens' image over substans '-innstilling.
 Han la til at Glazers tolererer Woodwards shambolic drift av klubben fordi Old Trafford-gigantene vil tjene penger uansett forestillinger. Carragher skrev i Billige Fotballdrakter The Telegraph: 'Senest har vi vært vitne til Woodward opptrer som en United superfan, tilsynelatende å møte en serie av klubblegender som kan innta stillingen som sportslig leder. En rekke tidligere spillere har blitt spionert for rollen, inkludert Rio Ferdinand, Edwin van der Sar og Patrice Evra - men klubben har blitt åpenlyst kritisert for ikke å fylle ledigheten etter flere sesonger med dårlig overgangsvirksomhet.AlvinVsz Frankrig Trøje KathleneG
EvanDalto fotballdrakter AshleyTri
HassanFur fodboldtrøjer børn RebbecaDu

Recent Tweets

From the Gallery

IFZ Medical Supplies is a company dedicated to the provision of best practice

health promotion services to both Corporate clients and to individuals