mindfulness stress kursus

mindfulness stress kursus

Mindfulness eller planlagt nærvær kan lyde krævende, men er faktisk det modsatte. At leve impliceret bevidst nærvær er blot at lytte opmærksomt til førnævnte aktuelle nu. Såfremt vi lytter opmærksomt og med planlagt nærvær, er ovenstående uden forhistorie, på nær at dømme plus uden behovet fortil hurtige reaktioner eller meninger. Meget anderledes end den måde vi almindeligvis møder univers på.

Mindfulness til hverdagen – på arbejdspladsen

Med Mindfulness er du åben for nuet og for de ubrugte muligheder. Når vi opøver bevidst nærvær bliver vi snarere åbne for nuets realiteter og alle de muligheder vi i virkeligheden har. Når vi er opmærksomme på hvordan de handler er hvad en større lejlighed for at førnævnte sker i thesaurus med fællesskabets ønsker og behov. Såfremt vi lytter ubevidst eller ”som de plejer” er det ofte pr. automatik og ud fra ego orienterede fornødenhed. Mindfulness er en vej væk fra automatikken som ideligt er en lukket og beskyttende gade, til en snarere åben og snarere lyttende vej. Så vi arbejder til relation med alle de fakta som er tilstede her og nu. Reaktioner er mere bevidste plus vi misforstår ikke opgaven eller det menneske vi præsentere med.

Nuet bliver altid det klogeste udgangspunkt. På dette kursus giver jeg dig eventualiteten for at vende tilbage til nuet. Når vi forholder os til livet med imødekommenhed og nysgerrighed overfor nuet, kommer vi i kontakt med de muligheder, ønsker og behov vi indehaver.

Det kræver selvsagt træning at ændre måden hvorpå lovgivende forsamling bliver vurderet plus filtret på via tænkning. Der alt for bliver du på dette foredrag forestillet for 7 grundprincipper der hjælper dig ind i mindfulness: Vågen opmærksomhed.

Vi udbyder et online mindfulness kursus og mindfulness retreats.

Den vågne opmærksomhed findes sanselig og kropslig. Du bliver også guidet ind i nuet ved for at skabe kontakt i kroppen bl. a. med Vejrtrækningsøvelser der løsner op alt for mellemgulvet og hjælper dig med for at transportere mere ilt og mere energi ud til musklerne.

Recent Tweets

From the Gallery

IFZ Medical Supplies is a company dedicated to the provision of best practice

health promotion services to both Corporate clients and to individuals